Melding maken

Heeft u iets opgemerkt op één van de industrieterreinen binnen de gemeente Gorinchem waarvan u een melding wilt doen? Wij zijn u hier zeer dankbaar voor.

Voor niet dringende zaken kunt u contact met ons opnemen, wij zullen dan binnen enkele dagen een gepaste actie ondernemen.
In deze gevallen kunt u ons het beste een mail sturen (eventueel met foto) melding@security5.nl, dit kan bijvoorbeeld handig zijn in het geval u een niet dringende situatie tegenkomt en hiervan met uw telefoon een foto heeft genomen, u kunt deze foto (voorzien van uw gegevens en een kort begeleidend schrijven) direct op dat moment aan ons mailen.

In sommige gevallen is een acute reactie van groot belang, hiervoor heeft u dan de volgende mogelijkheden:

  • 112 bellen; het spreekt enigszins voor zich in welke gevallen u van dit telefoonnummer gebruik maakt, maar wist u al dat u verdachte situaties (die u op heterdaad opmerkt) ook via dit telefoonnummer kunt melden?
  • Aangifte doen bij de politie; Indien u slachtoffer bent geworden van een delict, kunt u het beste zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie. Dit kunt u telefonisch (0900-8844) of via internet doen. Klik hier om uw aangifte op de website van de politie door te voeren, Security 5 krijgt hier dan geen melding over.
  • De gemeente Gorinchem op de hoogte stellen van een bepaalde situatie (bijvoorbeeld een scheefliggende stoeptegel), hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente Gorinchem, dit kan telefonisch (via 0183-659595) of via het digitale loket op www.gorinchem.nl