Partners

Security 5 werkt nauw samen met hun partners. Onze partners zijn onder andere:

83B664C0-2D52-4C6A-AD5A-B55BD4873BCD

Gemeente Gorinchem

Binnen Security 5 is de gemeente verantwoordelijk voor de buitenruimte. De gemeente verzorgt onder andere de openbare verlichting, het onderhoud van de wegen en de groenvoorziening. Security 5 staat voor schoon en veilig zowel bij de bedrijven zelf als op de (openbare) terreinen. De zaken die zich in de openbare ruimte afspelen worden door de gemeente aangepakt.

politie

Politie

Ontbreekt nog tekst over rol van politie.

brandweer-logo

Brandweer Gorinchem

De brandweer wordt vooral herkend door de repressieve inzet. De inzet is dan gericht op het redden van personen en het mogelijk beperken van de schade. In het dagelijks gebruik is dus de winst te halen in de vorm van preventie. Bij preventie gaat het om concrete maatregelen om de veiligheid te verbeteren. Hoe kunnen we brand voorkomen of de kans op brand in ieder geval zo klein mogelijk houden? En hoe kunnen we ongevallen bij brand voorkomen of beperken? Maar de gebruiker kan zelf in de eigen locatie met een "preventieve bril" beoordelen of er mogelijke risicofactoren voor ongevallen en brandoorzaken aanwezig zijn. Te denken valt hierbij onder andere aan de volgende punten;

  • Beoordeel de situatie als een buitenstaander (objectief)
  • Zijn de vluchtroutes te gebruiken (binnen en ook buiten)?
  • Zijn de blusmiddelen bereikbaar?
  • Wordt er (nog) brandveilig gewerkt?
  • Weet men om te gaan met de aanwezige brandveiligheidsvoorzieningen?
  • Zijn de aanwezige brandwerende scheidingen nog functioneel?
alert

Alert Security

Alert Security is een middelgrote particuliere beveiligingsorganisatie en is de beveiligingspartner van de Stichting Security 5. Zij bemannen bijvoorbeeld het surveillancevoertuig met een warmtebeeldcamera, maar kunnen ook aanvullende diensten aanbieden.

logo access

Access Technology Group

Access Technology Group (ATG) is een innovatieve onderneming, gevestigd in Zaltbommel. Zij zijn in 2002 gestart met het aanbieden van draadloze infrastructuur, publieke veiligheid en beveiliging (Access Innovations BV). In 2005 hebben zij hier ICT diensten (internet en telefoon) aan toegevoegd (Access Communications BV).

6A689574-C29A-470F-A470-FCA8B3FA4745

IKG

IKG is de vereniging voor ondernemers in Gorinchem en directe omgeving. Bij IKG vind je als ondernemer een prettig en kwalitatief hoogwaardig platform om plaatselijke netwerken te onderhouden en uit te breiden. Daarnaast is IKG een invloedrijke speler in de regio die er voor zorgt dat je je samen met andere ondernemers sterk kunt maken voor een gezond ondernemersklimaat. IKG verbindt!