25

25-jarig bestaan Security 5

08-11-2019

Op 31 augustus 1994 werd de stichtingsakte bij de notaris gepasseerd. Omdat die datum nog in de vakantietijd zou vallen werd besloten de viering van ons 25-jarig bestaan naar oktober te verschuiven. Plaats van handeling werd de Evenementenhal, mede omdat dit een goede locatie leek om een demonstratie met “onze” drone te geven.

Ruim 80 deelnemers en relaties schreven zich in voor dit evenement, waarbij besloten werd iets te vertellen over het verleden, het heden en de toekomst. Voor dat eerste onderdeel werden Piet IJssels, oud-burgemeester, en Wil Ammerlaan, oud-politiechef aan de tand gevoeld door Kim Coppes, die de interviews verzorgde. Natuurlijk nadat burgemeester/voorzitter Reinie Melissant iedereen welkom had geheten. Vervolgens mocht Jacques Snep iets over het heden vertellen, gevolgd door een zeer interessante voordracht van Ido Nap van de landelijke politie over “sensing”, een andere manier van naar beveiliging te kijken.

Een stukje ontspanning hoort natuurlijk ook bij een jubileumviering en dat werd verzorgd door Dennis van Aarsen, winnaar Voice of Holland.

Tussendoor werd onze bedrijfsfilm gepresenteerd, die een goed beeld geeft hoe Security 5 werkt. Deze film is hier te vinden www.security5.nl

25
Deel dit bericht via