IMG_2123

Better Safe Than Sorry

03-06-2023

Waar Security 5 waakt over de veiligheid op de bedrijventerreinen van Gorinchem bent je als ondernemer zelf verantwoordelijk voor je online veiligheid.

1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime en de dreiging neemt alleen maar toe. Ondernemers uit de gemeenten Molenlanden en Gorinchem krijgen daarom tijdens het cybercrimecongres Better Safe Than Sorry alles te horen over het belang van cybersecurity, risico’s en maatregelen die je kan nemen. Voor je het weet ben je hackers een stap voor.

Leer deze avond over de toenemende dreiging van cyberaanvallen en leer van de ervaringen van ondernemer Xander Koppelmans, die zijn bedrijf, geld en huis verloor na een cyberaanval. IT-specialist Erik de Jong deelt tips over risicobeperking en het voorkomen van cyberaanvallen. Het cybercrimeteam van de politie-eenheid Rotterdam bespreekt de huidige aanpak van cybercriminaliteit en waarom aangifte doen belangrijk is.

De bijeenkomst wordt gehouden op 27 september in het Van der Valk Hotel in Gorinchem. Aanmelden kan nu alvast via de link in de comments.

Deel dit bericht via